Érdekel a gazdaság meglátogatása? Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Érdekel a gazdaság meglátogatása?

Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot.

KIHELYEZETT EGYSÉGEKPincétől Hodosig

A Muravidéki Mintagazdaság kihelyezett egységei a térség mezőgazdasági tájképét gazdagító tevékenységek és hagyományok sokszínűségét mutatják be. Minden egység a maga egyedi módján járul hozzá a mintagazdaság nyújtotta teljes élményhez, miközben őrzik a helyi örökséget és támogatják a fenntartható gyakorlatokat.

A Dobronaki kihelyezett egység

A Muravidéki Mintagazdaság dobronaki kihelyezett egysége egy gazdasági és turisztikai fejlődéséről híres községben található. A kihelyezett egységben irodahelyiségek is találhatóak, ami további támogatást nyújt a fő gazdaságnak. Ezek egyfajta inkubátorként működnek a helyi gazdálkodók számára, ösztönözve az innovációt, a fenntarthatóságot és a növekedést a mezőgazdasági ágazatban.

A Mintagazdaság inkubátora az innovációra, a fenntartható gyakorlatokra és a helyi közösséggel való kapcsolatépítésre helyezi a hangsúlyt. A gazdálkodóknak szakértői tanácsadást, technikai támogatást, valamint a legfrissebb mezőgazdasági információkhoz és kutatásokhoz való hozzáférést kínálnak. Ilyen módon ösztönzik az új technológiák, megközelítések és termelési módszerek bevezetését, amelyek növelik a mezőgazdasági termékek termelékenységét, versenyképességét és fenntarthatóságát.

Az irodahelyiségek célja, hogy a gazdálkodók számára könnyen hozzáférhetővé tegyék az információkat, a tanácsokat és az útmutatókat. Az irodahelyiségekben egy Falugazda nevű mezőgazdasági képviselő is rendelkezésre áll majd, aki mezőgazdasági tevékenységük végzéséhez szakértői segítséget, tanácsokat és útmutatást nyújt a gazdáknak.

A kihelyezett egység kiegészíti a fő gazdaság tevékenységét, támogatást nyújtva a gazdák számára mezőgazdasági tevékenységeik irányításához. Az inkubátorként működő irodahelyiségekben a gazdák számára hozzáférést biztosítanak a gazdálkodással, a beadványok kitöltésével és benyújtásával, valamint a szakértői tanácsadással kapcsolatos releváns információkhoz.